torsdag 23 april 2009

Fest är bäst på macka

Guten tag bitches!
Vad händer i lilla landet lagon ikväll? Inte mycket? Nej jag tänkte väl det!
En anna ska ju ut på partey ikväll! David och hans klass har nämligen skiva ikväll, på engelen och temat eller vad man ska säga är, Klä ut dig till något som börjar på samma bokstav som ditt namn.Knepigt, i know.
Vad klär man ut sig till om man börjar på M? Mask, mango, mus, muff, marulk? Nej eftersom att jag faktiskt inte orkat engagerat mig i utklädnad så är jag maneater, ja ni vet en sån där som alla vill ha mycket enkelt för en sån som mig, jag menar..vem vill inte ha mig? haha
Nej, nu är det dags att korka upp mer vin, är hemma hos Madde och hon springer runt och har små panik över vad hon ska ha på sig men nu tor jag att hon hittat något och det kan man väl fira med lite förkröksvin?
Vinet vi dricker vill jag rekommendera till alla fattiga studenter, Chapel Hill heter det. Tre liter för ca 170 kr hur billigt är inte det? Och nej det är inte som geredos vinet som smakar päck utan faktiskt gott. Nu ska jag inte sitta här och tro att jag är någon vin specialist men jag tycker att det är väldigt gott iallafall, ni borde testa någongång!
Som sagt, vinet väntar!
Auf wiedersehn!

Inga kommentarer: